ΥΛΙΚΑ

  • 4 μοσχαρίσια σνίτσελ πολύ λεπτά
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 μικρό κουτί μανιτάρια κομμένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί λευκό
  • 2-3 κουταλιές τού φαγητού κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε καλά το τηγάνι. Στο ζεστό τηγάνι βάζουμε τα σνίτσελ και αφήνουμε να ψηθούν από τη μια μεριά ώσπου να ξεκολλήσουν μόνα τους. Γυρίζουμε από την άλλη, σβήνουμε εντελώς την εστία, άλατοπιπερώνουμε την ψημένη πλευρά και μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε ζεστή πιατέλα και άλατοπιπερώνουμε και την άλλη πλευρά. Στο ίδιο τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά και περιχύνουμε τα σνίτσελ με αυτή τη σάλτσα.

σνιτσελ