ΥΛΙΚΑ

  • 1 βιτάμ
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1ποτήρι λάδι
  • 3 κρόκους αυγών
  • 2 κουταλάκια μπέκιν παουτερ
  • 1ποτηρι ζάχαρη
  • 1 κιλό αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βιτάμ (αφού το έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη, Κατόπιν  σε μια λεκάνη ρίχνουμε το λάδι, τους κρόκους, το μπέκιν,  το χυμό του πορτοκαλιού και τα ανακατεύουμε λίγο. Μετά ρίχνουμε το βιταμ με την ζάχαρη και το αλεύρι τα ζυμώνουμε και γίνεται μια τρυφερή ζύμη. Πλάθουμε διάφορα σχέδια τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε στους 180 για μισή ώρα.

Κουλουράκια  Πορτοκαλιούpasxalina_koulourakia