ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό  μικρά μανταρίνια
  • 1 1/2 κιλό ζάχαρη
  • 5 κούπες νερό
  • 1/2 κούπας γλυκόζη
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα  μανταρίνια και τα ξεπικρίζουμε βράζοντας τα 2-3 φορές για 10′.  Αφού κρυώσουν τα τρυπάμε με μία οδοντογλυφίδα Τα πατάμε να στραγγίσουν. Δένουμε την ζάχαρη με το νερό για 10′ και ρίχνουμε  μέσα τα μανταρίνια. Τα ξαναβράζουμε για 15  με τον χυμό λεμονιού και τη γλυκόζη.

Μανταρίνι γλυκόMantarini-Glyko