ΥΛΙΚΑ

  • 4 χοντρόφλουδα πορτοκάλια
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 2 1/2 κούπας νερό
  • 1/2 κούπας γλυκόζη
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξύνουμε τα πορτοκάλια. Τα πλένουμε και τα βάζουμε στο νερό. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές. (το νερό να είναι ζεστό). Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για  5′ και ρίχνοντας μέσα τα πορτοκάλια και τέλος το λεμόνι βράζουμε για άλλα 15′.

 Πορτοκάλι Γλυκό1