ΥΛΙΚΑ

  • 1 ποτήρι ινδική καρύδα
  • 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι λιωμένο βιτάμ
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 4 αυγά
  • 1 φακελάκι μπέκιν
  • 2 βανίλιες

       Για  το σιρόπι:

  • 2 1/2 ποτήρια νερό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στό μίξερ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και το λιωμένο βιτάμ. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αφού αναμιχθούν καλά, ρίχνουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί No 30 και το ψήνουμε. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι να βράσουν. Όταν αρχίσει ο βρασμός, μετά από 10 λεπτά, το κατεβάζομε από τη φωτιά. Το ρίχνομε στο γλυκό που θα έχει κρυώσει. Εάν θέλουμε το πασπαλίζαμε με ινδική καρύδα.

Γλυκο με Ινδική Καρύδα52015