ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό κανταΐφι
  • 120 γρ. βούτυρο
  • 11/2 ποτήρι αμύγδαλο κοπανισμένο
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 21/2 ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε το σιρόπι[ζάχαρη και νερό]. Το βράζουμε για 8 λεπτά, κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.Παίρνουμε λίγη κρούστα, βάζουμε μια κουταλιά αμύγδαλο και το τυλίγουμε μικρό ρολάκι. Με αυτόν τον τρόπο γεμίζουμε το ταψάκι μας. Πάνω σε κάθε ρολάκι βάζουμε λίγο βούτυρο και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μια ώρα. Μόλις βγάλουμε το   κανταΐφι που είναι ζεστό το σιροπιάζουμε ρίχνοντας του λίγη κανέλα.

Κανταΐφιblueberry-cheesecake-01__57561_zoom_original