ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο κρούστα
  • 1 μπέκιν
  • 4 αυγά
  • 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • 1 βανίλια
  • 1 γιαούρτι [0% λιπαρά]

      Σιρόπι

  • 3 ποτήρια νερό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος το φύλλο κρούστας κομματιασμένο. Ρίχνουμε όλα τα υλικα σε ένα τψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Φτιάχνουμε το σιρόπι. Το αφήνουμε να κρυώσει και μολις βγει η πιτα από τον φούρνο το περιχύνουμε.

Πορτοκαλόπιταportokalopita