ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μανταρίνι
  • 1 λεμόνι
  • 2 λίτρα νερό
  • 1 κιλό ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε τα μανταρίνι και το λεμόνι σε μικρά μικρά κομματάκια αφαιρώντας τα κουκούτσια και τοποθετώντας τα μέσα στο νερό για 24 ώρες. Σιγοβράζουμε τα φρούτα 40 λεπτά, ρίχνουμε την ζάχαρη δυναμώνουμε την φωτιά (ανακατεύοντας   για να μην κολλήσει) και ψήνουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά Κατεβάζουμε από την φωτιά αφαιρώντας τον αφρό και κουνώντας την κατσαρόλα.

Μαρμελάδα Μανταρίνι

μαδ