ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ κουβερτούρα
  • 2 κούπας γλυκόζη
  • 150 γρ καρύδια
  • 4 αχλάδια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη γλυκόζη σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε μέσα και τα καρύδια. Κόβουμε τα αχλάδι στα δύο και αφαιρούμε το εσωτερικό τους κουκούτσι κάνοντας μια μεγάλη λακουβίτσα στο κέντρο. Γεμίζουμε τις λακκούβες των αχλαδιών με το μίγμα σοκολάτας και τοποθετούμε ένα καρύδι από πάνω. Ψήνουμε για 10 λεπτά στον φούρνο.

Αχλάδια Ψητά με Σοκολάταstill1111_00005_2