ΥΛΙΚΑ

  • 2  κούπες φράουλες
  • 1/2   κούπας ζάχαρη
  • 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 1/2   κούπας χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τους χυμούς κα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα και το αφήνουμε για 5 ώρες στην κατάψυξη. Το ξαναχτυπάμε στο μίξερ για 1-2 λεπτά να αφρατέψει και το αφήνουμε στην κατάψυξη 2 ώρες. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλη μία φορά σε διάστημα δύο ωρών. Πριν το σερβίρουμε το χτυπάμε πάλι στο μπλέντερ.

Γρανίτα Φράουλα

granita-590_b