ΥΛΙΚΑ

  • 2 κούπες χυμό πορτοκαλιού
  • 1 κούπα χυμό λεμονιού
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα νερό φλούδα 2 λεμονιών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες των λεμονιών μαζί με τη ζάχαρη και το νερό. Ανακατεύουμε  ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 5′. Αφού παγώσει λίγο το μίγμα βάζουμε μέσα τους χυμούς. Αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και το χτυπάμε πάλι στο μίξερ. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλες 5 ώρες και είναι έτοιμο. Πριν το σερβίρουμε θα πρέπει να το ξαναχτυπήσουμε στο μπλέντερ.

Γρανίτα Λεμόνι

granita-590_b