ΥΛΙΚΑ

  • 2 κούπες καθαρισμένα ροδάκινα σε κομματάκια
  • 1/2   κούπας ζάχαρη
  • 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 1/2   κούπας χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε τα ροδάκινα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τους χυμούς κα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα και το αφήνουμε για 5 ώρες στην κατάψυξη. Το ξαναχτυπάμε στο μίξερ για 1-2 λεπτά να αφρατέψει και το αφήνουμε στην κατάψυξη 2 ώρες. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλη μία φορά σε διάστημα δύο ωρών. Πριν το σερβίρουμε το χτυπάμε στο μπλέντερ.

Γρανίτα Ροδάκινοgranita-590_b