ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό φράουλες
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 4 κροκάδια
  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλάκια ζελατίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες και τις χτυπάμε στο μπλέντερ να πολτοποιηθούν. Χτυπάμε τα κροκάδια με την ζάχαρη, την ζελατίνη και τον χυμό λεμονιού μέχρι να πήξουν και να αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα τις φράουλες και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να πήξει καλά και την ανακατεύουμε με το παραπάνω μίγμα ελαφρά. Αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και το χτυπάμε πάλι στο μίξερ. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλες 5 ώρες και είναι έτοιμο.

Παγωτό Φράουλα

colourful-ice-cream-wallpapers-1024x768