ΥΛΙΚΑ

  • 4-5  ροδάκινα
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 2 κουταλάκια ζελατίνη
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 4 κροκάδια
  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ροδάκινα. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό λεμονιού να πολτοποιηθούν. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την ζελατίνη και την ανακατεύουμε στα πολτοποιημένα ροδάκινα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να πήξει καλά και την ανακατεύουμε με το παραπάνω μίγμα ελαφρά. Αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και το χτυπάμε πάλι στο μίξερ. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλες 5 ώρες και είναι έτοιμο.

Παγωτό Ροδάκινο

colourful-ice-cream-wallpapers-1024x768