Bahamas punch

Yλικά

  • 3 μεζούρες άσπρο ρούμι
  • 1/2 κουταλιά γρενεδίνη
  • τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1 φέτα πορτοκάλι
  • χυμός λεμόνι
  • 1 φέτα λεμόνι
  • θρυμματισμένος πάγος
  • 1 κουταλιά σιρόπι ζάχαρης

Ετοιμασία

Βάλτε το σιρόπι, το χυμό λεμόνι στο mixing glass. Προσθέστε τα υπόλοιπα (και τις φέτες λεμόνι και πορτοκάλι!) εκτός από τον πάγο. Βάλτε το στο ψυγείο για 3 ώρες.Γεμίστε μέχρι τη μέση με σπασμένο πάγο ένα lowball  και σερβίρετε.

 Bahamas punch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA