ΥΛΙΚΑ

  • 2 μέρη λευκό ρούμι
  • 1 μέρος χυμό λάιμ
  • 1/2 μέρος triple sec ή Grand Marnier/Cointreau
  • 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
  • 1 φλυτζάνι πάγο (ή αντίστοιχο όγκο παγάκια)
  • 5 φρέσκες φράουλες (Το χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και παγώμενες)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά στο blender και τα ανακατέυουμε έως ότου αποκτήσουν την σύσταση γρανίτας. Σερβίρουμε σε ποτήρι μαργαρίτας και γαρνίρουμε με μία φράουλα.

Daiquiri Φράουλαdaquiri11