ΥΛΙΚΑ
- 6 φρέσκα φραμπουάζ
- 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
- 60ml χρυσό ρούμι
- Παγάκια
- Το χυμό από ½ lime (1 κουταλιά σούπας)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε τα φραμπουάζ με τη ζάχαρη σε ένα χαμηλό γυάλινο ποτήρι. Γεμίστε ένα shaker με πάγο. Προσθέστε το ρούμι και το χυμό του lime και κουνήστε το μέχρι να παγώσει. Το ποτό, σε γενικές γραμμές, είναι έτοιμο από τη στιγμή που το shaker παγώσει. Σερβίρετε το ποτό με λίγο ακόμα πάγο στο ποτήρι με τα φραμπουάζ.