ΥΛΙΚΑ

  • 4 φιλέτα,
  • 4 φέτες τυρί
  • λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 200 γραμ. σπαράγγια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε καλά το τηγάνι. Μόλις είναι έτοιμο, βάζουμε τα φιλέτα αλειμμένα με λίγο λάδι. Όταν ψηθούν από τη μια μεριά τα γυρίζουμε, άλατοπιπερώνουμε την ψημένη πλευρά και τα γυρίζουμε ξανά όταν γίνουν και από την άλλη πλευρά. Άλατοπιπερώνουμε τότε και την άλλη πλευρά, τοποθετούμε λίγα σπαράγγια πάνω σε κάθε φιλέτο και από πάνω τη φέτα το τυρί. Σβήνουμε εντελώς την εστία, βάζουμε το καπάκι στο τηγάνι και αφήνουμε να ψηθούν ώσπου να λιώσει το τυρί, για 5 λεπτά περίπου.

Φιλέτα Michele7853-fileto-psariou-pane-by-evisam 7853-fileto-psariou-pane-by-evisam