ΥΛΙΚΑ

  • 4 σνίτσελ μοσχαρίσια αλάτι, πιπέρι, κάρυ,
  • 1/2 κουταλάκι τού γλυκού ζάχαρη
  • 3 κουταλιές τού φαγητού λάδι
  • 1-2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 κουταλιά τού φαγητού αλεύρι
  • 3/4 φλιτζανιού ζωμό κρέατος
  • 2-3 κουταλιές του φαγητού κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το τηγάνι και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι τα σνίτσελ και από τις δύο μεριές. Μόλις είναι έτοιμα, τα τοποθετούμε σε ζεστή πιατέλα και τα άλατοπιπερώνουμε. Στο τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το αλεύρι, το ζωμό κρέατος και τα μπαχαρικά. Μόλις πάρει μια βράση ή σάλτσα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να σιγοβράσει ή σάλτσα για λίγο και περιχύνουμε τα σνίτσελ.

Κινέζικο σνίτσελ με κάρυfleisch-schnitzel-in-curry-sahne-sosse-mit-litschi-rezept