ΥΛΙΚΑ

  • 400 γραμμάρια χοιρινό σνίτσελ
  • λίγο λάδι ή βούτυρο
  • 1 μικρή κονσέρβα αρακά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • κάρυ,
  • 1/4 κουταλάκι τού γλυκού ζάχαρη

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το τηγάνι καλά και ψήνουμε τα σνίτσελ, αφού τα έχουμε αλείψει με λίγο λάδι ή βούτυρο. Τα άλατοπιπερώνουμε και τα διατηρούμε ζεστά σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι ή βούτυρο, προσθέτουμε τον αρακά και τη ζάχαρη. Κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι του και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Μετά προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζεστά σνίτσελ. Γαρνίρουμε με πατάτες τηγανητές.

 Κινέζικο σνίτσελ180-weiner-schnitzel