ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κούπας λάδι
  • 1 1/2 κιλό κρέας
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες φρέσκιες
  • 1 κουταλιά πελτέ
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα επάνω σε δυνατή φωτιά, να κάψει. Ρίχνουμε και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να ροδοκοκκινίσουν απ’όλες τις πλευρές. Κατόπιν ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε και αυτό. Συνεχίζουμε με τις  ντομάτες, το ξίδι, τη ζάχαρη, αλάτι, και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε το φαγητό, ώσπου να μαλακώσει καλά το κρέας και να δέσει η σάλτσα.

Κρέας κοκκινιστό (μοσχάρι)image00