ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια
  • λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, κύμινο
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • 1/2 ποτήρι ζωμό κρέατος (ή νερό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Άλατοπιπερώνουμε το κρέας, προσθέτουμε το κύμινο και το πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι στο τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία. Κοκκινίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το ζωμό και ελαττώνουμε την ένταση τής εστίας στο ελάχιστο. Βάζουμε το καπάκι στο τηγάνι, σιγοψήνουμε το φαγητό για 1 ώρα περίπου.

Κρέας με κρεμμύδιαcumlek