ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμάρια μοσχαράκι, κομμένο σε κύβους
  • 1 μικρό κουτί μανιτάρια
  • αλάτι, πιπέρι, κάρυ
  • 1 κουταλάκι τού γλυκού αλεύρι
  • 50 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας κρασί κόκκινο γλυκό
  • 1 κύβο κρέατος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το τηγάνι με το βούτυρο και κοκκινίζουμε το κρεμμύδι και το κρέας από όλες τις μεριές. Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά. Χαμηλώνουμε την ένταση τής εστίας στο ελάχιστο, κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι του και σιγοψήνουμε το φαγητό για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε με άσπρο πιλάφι.

Μοσχαράκι κομματιαστό400px-Sunday_roast_-_roast_beef_1.jpg