ΥΛΙΚΑ

  • 11/2 κιλό ουρά κιλότο ή νουά
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι
  • 11/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
  • Αλάτι, πιπέρι, φύλλο δάφνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζετε το κρέας με το βούτυρο προσθέστε το κρεμμύδι κομμένο, σε φέτες κατόπιν ρίχνετε αλάτι, πιπέρι το φύλλο δάφνης και το νερό. Τα ανακατεύετε. Σκεπάζετε την χύτρα και σιγοψήνετε το κρέας επί 35-40  λεπτά.

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA