ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό κιμά
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
  • 2 αυγά
  • ρίγανη
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα μέχρι να ενοποιηθούν καλά Πλάθουμε τα μπιφτέκια σε ότι μέγεθος θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά

Μπιφτέκιαmpiftekiakotopoulou.jpg