ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό πατσάς
  • 1 -2 πόδια μοσχαρίσια
  • λίγο λάδι
  • 2 λεμόνια
  • 1 -2 αυγά
  • Νερό
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε σε μικρά κομμάτια τον πατσά τον βράζετε 5-6 λεπτά ώστε να βγάλετε τον αφρό. Ρίχνετε το λάδι ανάλογο αλάτι, πιπέρι, αφήνετε να βράσει επί 60 λεπτά. Αποσύρετε την χύτρα την ανοίγετε μετά 10 λεπτά χτυπάτε αυγολέμονο και τον βράζετε λίγο σε πολύ χαμηλή, φωτιά ανακατεύοντας πάντα ώστε να μην κόψη το αυγό.

Πατσάς Σούπαsoupa-kreas