ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ. μοσχάρι από μπούτι φέτες λεπτές «ΣΝΙΤΣΕΛ»
  • 1/2 φλιτζάνι. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 φλιτζάνι. γάλα
  • 1 φλιτζάνι. γραβιέρα
  • 1/2 φλιτζάνι. μυζήθρα ξερή τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 2 σκελίδες σκόρδο λειωμένο
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό ζεστό και αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμιγνύετε τη φρυγανιά, το γάλα, το αυγό, το σκόρδο, μαϊντανό, τα τυριά, αλάτι, πιπέρι. Πλένετε και στραγγίζετε το κρέας. Απλώνετε το μίγμα επάνω στις φέτες κρέατος, τις τυλίγετε σε ρολά. Τις δένετε με λεπτό σπόγγο. ‘Αλευρώνετε τα ρολά.Ζεστάνετε το βούτυρο και κοκκινίζετε τα ρολά 2-3 λεπτά. Τα σβήνετε με κρασί. Ρίχνετε και το νερό. Σκεπάζετε τη κατσαρόλα, τ’ αφήνετε να σιγοψηθούν 26-30′ λεπτά. Τα σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.

Μικρά Ρολά από Μοσχάριrola_melitzanas_thumb