ΥΛΙΚΑ

  • 4-6 φέτες λεπτές μοσχάρι (σνίτσελ)
  • 4-6 φέτες μπέικον
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2-3 αγγουράκια τουρσί
  • αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα
  • λάδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε τα αγγουράκια κατά μήκος, σε τέταρτα. Πασπαλίζετε τα σνίτσελ από τη μία μεριά με αλάτι, πιπέρι και τα αλείφετε με μουστάρδα. Στρώνετε πάνω τους από μία φέτα μπέικον, ένα ή δύο αγγουράκια και τα κρεμμύδια. Τυλίγετε τα σνίτσελ και τα δένετε με κλωστή. Τηγανίζετε τα ρολά με το λάδι, ώσπου να ροδίσουν καλά. Σερβίρετε με πουρέ.

Ρολά μοσχαρίσιαtimthumb-9