ΥΛΙΚΑ

  • 4 χοντρά μοσχαρίσια σνίτσελ
  • 2 λουκάνικα ωμά για τηγανητά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουταλιά του φαγητού ξερά αρωματικά χόρτα
  • 1 αυγό
  • αλάτι, πιπέρι, αλεύρι
  • λάδι για τηγάνισμα
  • γαλέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε τα λουκάνικα με ένα πιρούνι και τα ανακατεύουμε με τη μουστάρδα, τα αρωματικά χόρτα και το κρόκο από το αυγό. Με το μίγμα αυτό γεμίζουμε τα σνίτσελ, τα τυλίγουμε και τα δένουμε. Τα άλατοπιπερώνουμε, τα αλευρώνουμε και μετά τα βουτάμε στο ασπράδι από το αυγό και στη γαλέτα. Στο τηγάνι καίμε το λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε μέτρια θερμοκρασία καλά, από όλες τις μεριές.

 Σνίτσελ γεμιστά

??????

??????