ΥΛΙΚΑ

  • 4 πολύ λεπτά και μεγάλα μοσχαρίσια σνίτσελ
  • 4 φέτες κασέρι
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • αλάτι, μουστάρδα, αλεύρι
  • 2 αυγά
  • Γαλέτα
  • λάδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατίζουμε τα σνίτσελ και τα αλείφουμε με μουστάρδα και από τις δύο πλευρές. Στη μισή πλευρά από τα σνίτσελ, βάζουμε μια φέτα τυρί και ζαμπόν και διπλώνουμε το σνίτσελ με το άλλο μισό. Αλείφουμε τις άκρες από τα σνίτσελ με τα ασπράδια των αυγών για να κολλήσουν. Χτυπάμε τα κροκάδια των αυγών και βουτάμε μέσα τα σνίτσελ. Μετά, τα πασπαλίζουμε με γαλέτα. Προθερμαίνουμε το τηγάνι άδειο, προσθέτουμε το λάδι, περιμένουμε να κάψει καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο μεριές.

 Σνίτσελ γκόρντον μπλεcordon-bleu