ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό κιμά
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο ξίδι
- 1/4 κούπας νερό
- 4 κουταλιές λάδι
- αλάτι και πιπέρι
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 4 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τα σουτζουκάκια σε οβάλ σχήμα. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή αν θέλουμε τα τηγανίζουμε. Μπορούμε να τα σερβίρουμε έτσι ή να τα βάλουμε σε δεμένη σάλτσα να πάρουν μία βράση και να τα σερβίρουμε με ριζότο.