ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό κιμά
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο ξίδι
  • 1/4 κούπας νερό
  • 4 κουταλιές λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 4 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τα σουτζουκάκια σε οβάλ σχήμα. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή αν θέλουμε τα τηγανίζουμε. Μπορούμε να τα σερβίρουμε έτσι ή να τα βάλουμε σε δεμένη σάλτσα να πάρουν μία βράση και να τα σερβίρουμε με ριζότο.

Σουτζουκάκιαsoutzoukakia