ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό αγκινάρες
  • 1/2 κιλό αρακά
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα
  • 1/2 κούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • Χυμό από ένα λεμονί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις πλένουμε. Πλένουμε και τον αρακά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε μέσα και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με νερό ίσα που να τα έχει σκεπάσει για 40 λεπτά περίπου δοκιμάζοντας τις αγκινάρες να έχουν ψηθεί και να έχουν πιει το ζουμί τους

Αρακάς με Αγκινάρεςarakas-me-agkinares-cover-520