ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό φασολάκια
- 1 πατάτα
- 1 κούπα λάδι
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- ½ κιλό ντομάτες
- 1/2 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
- Λίγο πελτέ ντομάτας
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φασολάκια από τις κλωστές. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε μέσα το κρεμμύδι. Ρίχνουμε μέσα σταδιακά τις πατάτες τα φασολάκια, και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε λίγο νερό. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ψηθεί η πατάτα καλά.