ΥΛΙΚΑ

  • 1/2  Kg φασόλια
  • 8 φλιτζάνια νερό
  • 1 φλυτζάνι Λάδι
  • 1 κρεμμύδι
  • Σέλινο,
  • 2 καρότα
  • Αλάτι, πιπέρι,
  • χυμός τομάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα φασόλια μαζί με το νερό και αφού πάρουν 2-3 βράσεις με ανοιχτή την χύτρα κλείνουμε το μάτι και τα αφήνουμε να κρυώσουν κανένα μισάωρο. Κατόπιν προσθέτουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι  σέλινο, τις ντομάτες και το λάδι, κλείνουμε τη χύτρα και τα βράζουμε όλα μαζί για 10 λεπτά ακόμα.

Φασόλια Σούπαbean-soup