ΥΛΙΚΑ

  • 1 κοτόπουλο
  • 1 λεμόνι
  • λεμόνι
  • ρίγανη
  • 4 κουταλιές σούπας φυτίνη
  • 1 φλιτζάνι νερό αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες ζεσταίνουμε την φυτίνη και ψήνουμε το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά. Αφού ψηθεί καλά ρίχνουμε λίγο νερό σιγά-σιγά για να κοκκινίσει. Μετά το κοκκίνισμα, προσθέτουμε το φλιτζάνι το νερό, κλείνουμε την χύτρα και ψήνουμε το κοτόπουλο επί 20 μετά το γύρισμα τής βαλβίδας. Κατόπιν, αφαιρούμε τον ατμό, ανοίγουμε την χύτρα και προσθέτουμε το λεμόνι με την ρίγανη.

Κοτόπουλο Κατσαρόλαςkotopulo-lemonato1