ΥΛΙΚΑ
- 2 κοτόπουλα (μόνο τα στήθη τους)
- μουστάρδα
- 4-5 φέτες ζαμπόν
- 4-5 φέτες μπέικον
- 4-5 φέτες τυρί
- αλάτι, πιπέρι
- 1/2 κούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μεγάλα στήθη από δύο κοτόπουλα και να μας αφήσει μόνο το κρέας χωρίς κόκκαλα. Πλένουμε καλά το κρέας και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Τα αλείφουμε ένα ένα με μπόλικη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετούμε μία φέτα ζαμπόν, μία τυρί και μία μπέικον από πάνω. Τυλίγουμε το στήθος με τα αλλαντικά σε ρολό και το δένουμε με μία κλωστή. Το αλείφουμε με λίγο βούτυρο. Μπορούμε να το ψήσουμε είτε στην κατσαρόλα με λίγο βούτυρο είτε στον φούρνο για μία ώρα στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά, ρύζι ή και πατάτες.