ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 2/3 κούπα λάδι
  • 1 κρεμμύδι
  • λίγο άνηθο
  • 1/2 κούπα ζεστό νερό
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/3 κούπας ρύζι Καρολίνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και καθαρίζουμε το σπανάκι. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το ζεματάμε σε καυτό νερό για 5′ Το στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε μέσα το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το άνηθο, το σπανάκι κι ανακατέψτε καλά. Ρίχνουμε και το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά χωρίς να ανακατεύουμε.

 Σπανακόρυζοspanako