ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ τόνο σε νερό
  • 250 γρ λαζάνια
  • 3 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα
  • 3 κουτί σούπας μαϊντανό
  • 2 κουτί σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ λευκό κρασί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα λαζάνια. Σε  ένα τηγάνι σοτάρουμε σε καυτό λάδι το σκόρδο και στην συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα και το κρασί. Βράζουμε σιγά μέχρι να δέσει η σάλτσα Προσθέτουμε τα λαζάνια αφού τα έχουμε σουρώσει. Προσθέτουμε τον τόνο, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και είναι έτοιμα.ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ 450Χ450