ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό ταλιατέλες
  • 1 κουτί μανιτάρια
  • 7-8 φέτες μπέικον
  • 3-4 φέτες ζαμπόν
  • 3 κούπες ανακατεμένα τυριά της αρεσκείας μας
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 3 κούπες κρέμα γάλακτος
  • αλάτι – πιπέρι
  • μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε. Σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το μπέικον και το ζαμπόν αφού τα κόψουμε σε μικρά κομμάτια και συνεχίζουμε να σοτάρουμε. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τις μισές ταλιατέλες. Στρώνουμε με το μισό μίγμα μανιταριών και τα μισά τυριά. Άλλη μία στρώση ταλιατελες μανιτάρια και τελειώνουμε με τα τυριά. Χτυπάμε λίγο την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε στον φούρνο στους  200° C, 40′-45′

Σουφλέ με Ταλιατέλες19444e20ba092b854de02ae6f1974c33_L