ΥΛΙΚΑ

  • 1/2   κιλό χυλοπίτες
  • κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1/3 κούπας λάδι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ κιλό κιμά
  • Αλάτι πιπέρι
  • 3 μεγάλες ώριμές ντομάτες
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
  • 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε μέσα τον κιμά και σοτάρουμε. Προσθέτουμε Το αλάτι, το πιπέρι, τις ντομάτες πολτοποιημένες, τον πελτέ, την πιπεριά και τον μαϊντανό. Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί ο κιμάς και να δέσει η σάλτσα.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο νερό να βράζουν τα μακαρόνια. Βράζουμε για 8′ περίπου. Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες και τα σερβίρουμε με κεφαλοτύρι και την σάλτσα του κιμά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA