ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό ρεβίθια
  • 200 γ. αλεύρι
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.σ ντοματοπελτέ
  • 3 κ.γ μπέικιν
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε τα ρεβίθια για ένα βράδυ. Τα σουρώνουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε και τα πολτοποιημένα ρεβίθια. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα. Φτιάχνουμε τους κεφτέδες μας μικρά μπαλάκια, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.

Ρεβιθοκεφτέδεςth-syntagi-revithokeftedes-kw