ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό Χταπόδι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 250γρ. ψίχα ψωμιού
  • δυόσμο ψιλοκομμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • αλεύρι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το χταπόδι μέχρι να μαλακώσει, αν χρειαστεί του προσθέτουμε νερό. Το ψιλοκόβουμε. Βρέχουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το χταπόδι και το ψωμί και ζυμώνουμε καλά. Φτιάχνουμε τους κεφτέδες μας μικρά μπαλάκια, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.

Χταποδοκεφτέδεςχταποδοκεφτέδες