ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό μπεικιν πάουτερ
  • αλεύρι
  • νερό
  • αλάτι
  • λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια. Ετοιμάζουμε κουρκούτι με το αυγό, το μπεικιν-πάουτερ, το αλεύρι και το νερό.Προθερμαίνουμε το τηγάνι άδειο και ζεσταίνουμε το λάδι ώσπου να κάψει. Βουτάμε το κάθε μπαστουνάκι στο κουρκούτι και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια στο ζεστό λάδι ώσπου να ροδοκοκκινίσουν.

Κολοκυθάκια τηγανητάkolokithakia-tiganita