ΥΛΙΚΑ

  • 3 αυγά
  • 100 γραμμάρια αλεύρι
  • 100 γραμμάρια τριμμένο τυρί
  • αλάτι, πάπρικα, λίγο νερό
  • 2 κρεμμύδια
  • 4 ντομάτες
  • 20 φιλέτα από σαρδέλες παστές λίγο λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι με λίγο νερό και προσθέτουμε τα 2/3 του τριμμένου τυριού, την πάπρικα και το αλάτι.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε στρογγυλές φέτες, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε και αυτές σε στρογγυλές φέτες. Κόβουμε τις σαρδέλες σε μικρά κομματάκια και ζεσταίνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι σε μέτρια ένταση στην εστία.Μόλις ζεσταθεί καλά το λάδι, ρίχνουμε το μισό από το μίγμα των αυγών στο τηγάνι, από πάνω ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τις σαρδέλες και τα σκεπάζουμε όλα με το υπόλοιπο μίγμα.Τηγανίζουμε την ομελέτα από τη μια μεριά καλά, μετά τη γυρίζουμε, κλείνουμε το τηγάνι με το καπάκι του, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας στο ελάχιστο και περιμένουμε ώσπου να ψηθεί ή ομελέτα και από την άλλη πλευρά.Σερβίρουμε την ομελέτα πασπαλισμένη με το υπόλοιπο τυρί.

Ομελέτα γεμιστήucook03