ΥΛΙΚΑ

  • 3-4 βρασμένες πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες
  • 200 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 πράσα κομμένα σε λεπτά δαχτυλίδια
  • λίγο θυμάρι
  • 4 αυγά
  • λίγο γάλα εβαπορέ
  • μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το τηγάνι. Σοτάρουμε το μπέικον στο τηγάνι, προσθέτουμε και σοτάρουμε για λίγα λεπτά τα πράσα, στρώνουμε τις πατάτες και τις πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και αδειάζουμε το μίγμα πάνω στις πατάτες. Ψήνουμε την ομελέτα σε χαμηλή θερμοκρασία με το καπάκι στο τηγάνι ώσπου να ροδοκοκκινίσει.

Ομελέτα με πατάτες1