ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό φύλλο κρούστας
  • 1 κιλό φέτα
  • πιπέρι
  • 1 πακέτο βούτυρο λιωμένο (125 γρ)
  • 4 αυγά
  • 1 ½ κούπα γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε την φέτα αφού την τρίψουμε με το πιπέρι. Σ’ένα μεγάλο ταψί στρώνουμε τα φύλλα ένα-ένα, αλείφοντας τα με βούτυρο και πασπαλίζοντας με το μίγμα τυριού.  Κόβουμε την πίτα με ένα μαχαίρι και περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπάμε τ’αυγά με το γάλα, να ενωθούν και την περιχύνουμε.. Ψήνουμε την μπουγάτσα στους 180°C για 1 ώρα περίπου, ώσπου να ροδίσει.

 Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με Τυριάpie-3