ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό φύλλο κρούστας
  • 1 πακέτο βούτυρο λιωμένο
  • 5 αυγά
  • 1 ½ κούπα γάλα
  • 5 κούπες κασέρι τριμμένο
  • 3 κούπες κεφαλογραβιέρα
  • πιπέρι αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τα τυριά, το αλάτι και το πιπέρι. Στρώνουμε ανά δύο τα φύλλα της κρούστας βουτυρωμένα καλά σε ένα ταψί και στο ενδιάμεσο βάζουμε μπόλικο από το μίγμα τυριών σε τόσες στρώσεις(τυρί – φύλλο κρούστας) ώσπου να τελειώσει το τυρί. Σκεπάζουμε τέλος με 2 φύλλα κρούστας και κόβουμε την πίτα σε ρόμβους. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε την πίτα. Την ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C για 45′ περίπου, μέχρι να ροδίσει.

Κασεροπιτα06 PITES B:Layout 2