ΥΛΙΚΑ

  • 1/2  κιλό σφολιάτα
  • 2  κούπες φέτα
  • 2 κούπες γραβιέρα τριμμένη
  • 1/4  κούπας γάλα συμπικνωμένο
  • 2  αυγά
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την σφολιάτα σε στρογγυλά κομμάτια με ένα φαρδύ ποτήρι ή αν έχουμε φορμάκια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ να ενοποιηθούν. Γεμίζουμε τα κομματάκια σφολιάτας με ένα κουταλάκι γέμιση και τα κλείνουμε σφίγγοντας καλά τις άκρες να κολλήσουν. Και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Τα αλείφουμε όλα με αυγό χτυπημένο ή λίγο γάλα και τα ψήνουμε 200°C, 30′-35′.  Εναλλακτικά να δεν μας αρέσουν αυτά τα τυριά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα τυριά της αρεσκείας μας σε ανάλογες ποσότητες..

Τυροπιτάκιαtyropitakia