ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 1 1/2 ξυνόμηλα τριμμένα
  • 2 αυγά σφιχτά
  • 1 άγγουράκι
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • 1 1/2 κουταλιά ξύδι
  • λίγο αλάτι
  • λίγο πιπέρι
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1/2 κούπα γιαούρτι σραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τό ζαμπόν σέ κύβους καί τα αυγά μικρά κομμάτια. Το ίδιο καί το αγγούρι. Σέ ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός άπό τη μαγιονέζα καί το γιαούρτι, και τα άνακατεύουμε. Σερβίρουμε το υλικό μας σε μπώλ. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.

ΖαμπονοσαλάταDSC09189