ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό αστακό
  • 2 κουταλιές κάπαρη
  • 1 αυγό βραστό σφικτό ψιλοκομμένο
  • 1/4 κούπας αγγουράκια πίκλες ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο βρασμένο
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • χυμό από 1 λεμονί
  • 200 γρ  μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τον αστακό σε νερό με λίγο λεμόνι για 30 λεπτά. Το καθαρίζουμε και μένει μόνο η ψίχα σε κομμάτια. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε ελαφρά και είναι έτοιμη.

Σαλάτα με Αστακόindex